Jouw verhaal

Ben je niet tevreden over jouw leven? Is jouw geschiedenis niet zo spannend als dat van jouw vrienden? Ben je benieuwd hoe jouw leven ook had kunnen verlopen? Of beter nog, ben je nieuwsgierig hoe jouw parralelle leven verloopt, het andere mogelijke verhaal?

Vraag een abonnement aan en deel dan jouw sociale netwerk met Willem Steeper. Op basis van de informatie die jij met hem deelt, vormt hij jouw parralle bestaan. Hij schrijft verhalen en gedichten over jouw mogelijke leven en verrijkt deze met foto's, tekeningen en mogelijk video's.

Je kunt natuurlijk reageren op de verhalen. Te allen tijden kun je jouw voorkeuren aanpassen.  Steeper kan dan aan bepaalde wensen voldoen. Hij kan bepaalde elementen accentueren of weglaten. Wel of geen gedichten. Natuurlijk heeft hij kunstzinnige dichtelijke vrijheid.

Willem Steeper schrijft jouw verhaal in een voor het publiek niet toegankelijk deel en jij bepaalt wie jouw parralelle wereld mag zien, welke onderdelen je wilt delen of juist wilt opbergen in een kluis. Het is geheel aan jou.

Via notificaties houdt Steeper je op de hoogte, als er updates zijn in je andere mogelijke bestaan, of als Steeper bijvoorbeeld live intervenieert.

Je kunt je nu nog niet registreren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een bericht aan Willem Steeper; en we plaatsen je op een lijst. We houden je dan op de hoogte wanneer de inschrijving start. Er zijn niet veel plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Groet,
WIllem Steeper & team