Nano

Het is zo dat de technieken die we gebruiken bij HTBT-Pharma op dit moment nog niet in staat zijn de stap te maken tussen synthetisch DNA en nanotechnologie. Het idee is nu vooral om op atomair niveau te vitaliseren door het stimuleren van reeds aanwezige Nano deeltjes. Door deze gestuurde stimulatie ontstaan samenklonteringen die netwerken vormen van aaneengeregen Nano strings.

Omdat het netwerk bestaat uit een grote variëteit aan Nano deeltjes èn de verschillende eigenschappen van de deeltjes onafhankelijk kunnen worden gestuurd, worden onderlinge relaties mogelijk gemaakt. Met een externe controller kan dan het netwerk gestuurd worden en kunnen de deeltjes hun werk verrichten. Deze Nano bots kunnen verschillende taken uitvoeren: opsporen, detecteren, diagnosticeren, repareren en vitaliseren. Op deze wijze blijft het lichaam vitaal en bestand tegen aanvallen van buiten het lichaam (bacteriën, virussen, chemicaliën) als van binnenuit zoals fouten in het DNA materiaal.

Bij HTBT-Pharma onderzoeken we de missing link om met synthetisch organisme delen van het DNA te kunnen vervangen, zodat het voorzorgsprincipe wordt gewaarborgd: nog voor de fout in het DNA materiaal kan plaatsvinden wordt deze gedetecteerd door het Nano netwerk en worden kleine stukjes DNA vervangen. Ziektes kunnen zodoende nooit tot ontwikkeling komen. Anders is het natuurlijk bij zieke patiënten. De revitaliseerde Nano deeltjes in het zieke lichaam vormen een parallelle DNA structuur, die tijdelijk de functies overneemt, het eigenlijke DNA materiaal wordt zo in quarantaine gezet. Grote delen van de zieke structuur wordt vervangen en revitaliseerde met stimulatie. Als de zieke structuur eenmaal hersteld is, breekt het parallelle Nano neurotenwerk op in kleine delen om verspreid over het lichaam te sporen naar andere onregelmatigheden.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.